Spanbandjes voor aan de rekstok. Vanaf 10 paar 15% korting

Rekstokbandjes - spanbandjes voor aan de rekstok om te zwaaien - bandjes turnen

Kringelsport
8719632159148
    Levertijd:Verzending in 2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Rekstokbandjes - spanbandjes voor aan de rekstok om te zwaaien.

Een set bandjes voor aan de rekstok. Hiermee zit je extra vast als je met polsbanden en/of handschoenen gaat zwaaien aan de rekstok. Er zijn verschillende maten. Dit scheelt per pols-breedte, maar ook of je handschoenen draagt en of polsbanden er onder i.v.m. de dikte. 

De rekstokbandjes zonder gesp zijn er in verschillende maten. De verschillen zijn te zien aan de kleur stiksels waarmee het is vast gemaakt (alle bandjes zijn dus roze van kleur).  De lengte is de totale lengte van het bandje. De lengte kan altijd enkele millimeters afwijken. 
 
Spanbanden - spanbandjes - lusjes - rekbandjes - rekbanden - reklusjes - rekstoklusjes - bandjes - rekstok - brug - liggers - leggers - rek - turnen - gymnastiek
 

Een set bandjes / lusjes voor aan de rekstok. Hiermee zit je extra vast als je met polsbanden en/of handschoenen gaat zwaaien aan de rekstok. Er zijn verschillende maten rekstokbandjes / reklusjes. Dit verscheelt per pols-breedte, maar ook of je handschoenen draagt en of polsbanden er onder i.v.m. de dikte.
Kringelsport draagt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik van deze spanbandjes, Het gebruik van de juiste maat en/of slijtage aan de producten. Alle verantwoordelijkheid van het gebruik tijdens de lessen ligt bij de vereniging en of leiding. De leiding kan vaak ook aangeven welke maat nodig is.
De rekstokbandjes zonder gesp zijn er in verschillende maten. De verschillen zijn te zien aan de kleur stiksels waarmee het is vast gemaakt (alle bandjes zijn rood/roze van kleur met daarop een gekleurd stikselr). De lengte is de totale lengte van het bandje. De lengte kan altijd enkele millimeters afwijken.
1 set maat 0 / Wit: 50 CM                           
1 set maat 1 / Geel: 54 CM (ca. 5-6 jaar)       
1 set maat 2 / Oranje: 56 CM (ca. 7-8 jaar)
1 set maat 3 / Groen: 58 CM (ca. 9-10 jaar)   
1 set maat 4 / Blauw: 60 CM (ca. 11-12 jaar)
1 set maat 5 / Zwart: 62 CM (ca 13 jaar e.o.) 
Breedte roze band 2,5 CM.  Breedte ijzeren gesp 3 CM
Gerelateerde Producten