Boek: Finalekriebels Turnboek

    Levertijd:Verzending in 2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Boeken voor turnsters cadeau voor gymnastiek om te lezen

Boek Finalekriebels

Finalekriebels

Het Turngala bestaat tien jaar en houdt een talentenjacht: de winnaar mag optreden voor duizenden mensen in de grote show! Nikki en haar turnvriendinnen doen mee en steken zelf een leuke act in elkaar. Zijn ze goed genoeg om de finale te halen? Ze vliegen er vol goede moed in, maar al snel slaat de twijfel toe. Iemand van hun tegenstanders is uit op wraak. En Marijke gedraagt zich steeds vreemder. Als Nikki dan ook nog eens tot over haar oren verliefd wordt en totaal niet weet wat ze daarmee aan moet, lijkt de overwinning wel heel ver weg.

Een nieuw razendspannend avontuur van de meiden en jongens van Top Spirit over een vriendschap uit het verleden, twijfel en verliefdheid. Voor lezers vanaf 9 jaar, ook voor meisjes én jongens die (nog) niet op turnen zitten.

Met een exclusief voorwoord van Olympisch topturnster Vera van Pol.

Bij ‘Finalekriebels’ kun je net als bij ‘Nikki op turnkamp‘ en ‘Teamspirit‘ en ‘Gymroddels’ unieke turnfilmpjes bekijken door je mobiele telefoon te richten op een foto. De foto’s en filmpjes zijn gemaakt door eredivisieturner en filmer Max Kooistra van MaxFXproductions. Met dank aan de turn(st)ers: Anna, Eva, Christine, Debby, Gaya, Britta, Ronin, Kaithlyn, Kiona, Lotus, Yazz, Loes, Wendemi en Vera van Pol.